Cześć wszystkim,
Próbuję stworzyć własną wiązkę przewodów do eksperymentowania z CMU poza samochodem (jest to łatwiejsze i bezpieczniejsze). Do tej pory udało mi się zidentyfikować następujące wtyczki:
Spróbuję również zidentyfikować złącza dla zasilania wyświetlacza, modułu USB/SD/AUX, odtwarzacza CD, przełącznika poleceń, TAU, wzmacniacza BOSE, mikrofonu, GPS, kamery i wszelkich innych złączy, które pominąłem. Celem końcowym jest posiadanie w pełni funkcjonalnego CMU na płycie do eksperymentowania.
Pozdrawiam,
R.
Próbuję stworzyć własną wiązkę przewodów do eksperymentowania z CMU poza samochodem (jest to łatwiejsze i bezpieczniejsze). Do tej pory udało mi się zidentyfikować następujące wtyczki:
- CMU 2xUSB: Hirose GT17HN-4/4DP-2H(BC) na PCB ze złączem GT17HNS2-4DS-ASSY KEY B dla USB i KEY C dla DVD
- CMU Power/ACC/RS485/3.3VTTL/HSCAN/LocalCAN: Sumitomo 6098-6212 z wtyczką 6098-5611 po stronie wiązki. Jest to przedstawione w katalogu, ale nie na stronie.
- CMU Sound: TE 1-1565373-1 z wtyczką 1717115-1
- CMU GPS: Prawdopodobnie również Sumitomo. TBD.
- CMU Display: wtyczka GT17HN-4DP-2H(A) i GT17HNS2-4DS-ASSY Key A dla kabla
Spróbuję również zidentyfikować złącza dla zasilania wyświetlacza, modułu USB/SD/AUX, odtwarzacza CD, przełącznika poleceń, TAU, wzmacniacza BOSE, mikrofonu, GPS, kamery i wszelkich innych złączy, które pominąłem. Celem końcowym jest posiadanie w pełni funkcjonalnego CMU na płycie do eksperymentowania.
Pozdrawiam,
R.