2004 to 2020 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums banner
Status
Not open for further replies.
241 - 260 of 467 Posts
Cześć,

Pytanie z ciekawości, jaki hub USB zainstalowałeś?

Witaj,
Niedawno zaktualizowałem oprogramowanie układowe do wersji 367 i zainstalowałem hub USB, Android Auto wydaje się działać, ale w waze/google maps lokalizacja GPS zamarza (na początku jazdy) i nie jest aktualizowana (utknęła na parkingu, gdzie faktycznie zainstalowałem hub).
Problem wydaje się występować tylko czasami, wciąż nie wiem kiedy. W czasie, gdy to się dzieje, nawigacja mazda również wydaje się być zablokowana.
Czy zapomniałem podłączyć kabel anteny GPS czy coś w tym stylu?
Każda wskazówka byłaby mile widziana

Witaj,
Niedawno zaktualizowałem oprogramowanie układowe do wersji 367 i zainstalowałem koncentrator USB, Android Auto wydaje się działać, ale w waze/google maps lokalizacja GPS zamarza (na początku samochodu) i nie jest aktualizowana (utknęła na parkingu, gdzie faktycznie zainstalowałem koncentrator).
Problem wydaje się występować tylko czasami, wciąż nie wiem kiedy. W czasie, gdy to się dzieje, nawigacja mazda również wydaje się być zablokowana.
Czy zapomniałem podłączyć kabel anteny GPS czy coś?
Każda wskazówka byłaby mile widziana
Okazuje się, że faktycznie zapomniałem ponownie podłączyć kabel anteny GPS do cmu.

Czy jest jakiś hash, aby potwierdzić autentyczność? Rozumiem, że dość łatwo jest uszkodzić te systemy informacyjno-rozrywkowe, więc nie chcę ryzykować bez hasha. Dzięki za pomoc!

Czy możesz wysłać mi link ADR 367A lub najnowszą wersję?
Dzięki.
Sugerowałbym przeszukanie strony sprzedawców Aliexpress CarPlay Android Auto USB. Aby potwierdzić, że plik nie jest uszkodzony, sprawdź sumę kontrolną/hash z kimś, kto go zainstalował i nie pobrał z tych stron.

Czy te pliki PDF są gdzieś dostępne? Linki nie działają. Mam wersję z 2016 roku z oprogramowaniem układowym v55 i chciałbym dokonać aktualizacji w okresie świątecznym.

O tym nie wiem. Serwery (pliki pdf i oprogramowania układowego) zostały usunięte przez właścicieli praw autorskich.

241 - 260 of 467 Posts
Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.