2004 to 2020 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums banner
21 - 40 of 48 Posts
Discussion starter · #26 ·
Więc, zamieściłem to w innym wątku, ale postanowiłem pokazać to również tutaj!
Nowe reflektory!
Wymaga to DUŻO cięcia i zamówiłem plastik, aby móc wykonać niestandardowe punkty montażowe tam, gdzie są potrzebne dla wyglądu OEM.
To nie jest łatwy projekt i wymaga dużo czasu. Chyba że możesz obejść się bez samochodu przez 2 dni, nie rób tego bez pozyskiwania innych reflektorów.

Twój samochód... jest tak brudny... Brak mi słów!
Wy wykonałeś nierealną pracę! Twoje reflektory są piękne!!
Twój samochód jest teraz tłem mojego laptopa! Tak zazdrosny :cheesy:

Dzięki!
Który? :p
To był jeden z tych ze spotkania, które było w nocy, ale teraz jest:
Image

Gdybym miał pieniądze i czas, żeby zrobić to, co zrobiłeś ze swoim samochodem... Zabrałbym się za to bardzo szybko!
Twój samochód powala mnie za każdym razem, gdy otwieram laptopa! Uwielbiam to!!

WYGLĄDA ŚWIETNIE!! Uwielbiam hydrodipping! Jaki jest przedział cenowy za zrobienie takich wykończeń wnętrza? Chciałbym to zrobić z czarnym wzorem i tylko na 7-10 elementach, nie licząc słupków i dużych elementów. Próbuję tylko zorientować się w sytuacji, zanim się za to zabiorę. Zapraszam do kontaktu prywatną wiadomością, jeśli wolisz podzielić się tym prywatnie.

Kilka miesięcy temu wyceniłem zrobienie ślizgu w moim glocku na około 200 dolarów od firmy specjalizującej się w pracach z bronią, ale teraz bardziej skupiam się na modyfikacjach samochodowych.

Zgadzam się z tastic, nie mogę się doczekać, aż zobaczę zdjęcia tego wszystkiego zainstalowanego. Świetna robota!..we wszystkim!

Discussion starter · #34 ·
WYGLĄDA ŚWIETNIE!! Uwielbiam hydrodipping! Jaki jest orientacyjny koszt wykonania takich elementów wykończenia wnętrza? Chciałbym to zrobić z czarnym wzorem i tylko na 7-10 elementach, nie licząc słupków i dużych elementów. Próbuję tylko zorientować się w kosztach, zanim się za to zabiorę. Zapraszam do kontaktu prywatnego, jeśli wolisz podzielić się tym prywatnie.

Pare miesięcy temu wyceniłem wykonanie ślizgu w moim glocku na około 200 dolarów od firmy specjalizującej się w obróbce broni, ale teraz bardziej skupiam się na modyfikacjach samochodowych.

Zgadzam się z tastic, nie mogę się doczekać zdjęć tego wszystkiego zainstalowanego. Świetna robota!..we wszystkim!
To 500 dolarów za felgi, 700 dolarów za pełne wnętrze.

Uderzył tak mocno, że gdyby mieszkańcy Alberty w Kanadzie obniżyli swoje samochody, jazda byłaby bardzo trudna. Dziury co 2 sekundy.

Samochód wygląda dobrze przy okazji!

21 - 40 of 48 Posts