Prawdopodobnie mam tutaj największy zestaw stereo, więc możesz mnie użyć jako dobrego odniesienia. Mam Mazdę 3 preferred z 2020 roku z systemem stereo Bose i mam mały (600 watowy) akumulator w bagażniku zasilający 2 15-calowe suby DD audio i wzmacniacz DD audio M1C, który jest bardzo dobrej jakości wzmacniaczem 2500 watów, który generuje wyższą niż znamionowa moc wyjściową, gdzieś w okolicach 2800 watów. Akumulator jest ładowany przez alternator, ale nie jest podłączony do drugiego akumulatora. Wzmocnienie wynosi około 70 procent na wzmacniaczu, a jednostka centralna Mazdy jest ustawiona na -5 basów, więc głośniki w drzwiach skupiają się na modach i wysokich tonach. Odłączyłem tylny 8-calowy subwoofer firmy Bose, ponieważ ukradłem całą jego przestrzeń powietrzną dla 15-tek. Obudowa zajmuje prawie cały bagażnik, ale przy około 49 głośności w radiu Mazdy minimalnie obcinam suby (nie zalecane w tańszych subach), co w zasadzie oznacza przekroczenie maksymalnego potencjału suba, ale napięcie mojego akumulatora spada do 12, czasami 11,9. Jeśli podkręcisz radio Mazdy do końca, spadam do 11,6, co jest najniższą wartością, jaką widziałem, co nie jest dobrym pomysłem w przypadku tańszych wzmacniaczy, ale na razie jest w porządku. Zamierzam ulepszyć alternator do alternatora 300 A, ponieważ alternator 130 A, który ma teraz, jest prawie wystarczający, 300 powinien załatwić sprawę i nie pracować tak ciężko. Kolejną rzeczą, na którą warto zwrócić uwagę, jeśli zamierzasz zbliżyć się do ciśnienia akustycznego, jakie mam, jest sound framer, moja pokrywa bagażnika jest pokryta tym materiałem od wewnątrz, ale boki bagażnika i tylna półka nadal dość mocno grzechoczą.