2004 to 2020 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
11 Posts
i get the following error when i click on choose.cmd

a box pops up with "language info"

in the box is displayed:
"detected country is 27, which is unknown"

i have tried adjusting region and Language to UK on windows but this does not help.

any ideas??
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
i get the following error when i click on choose.cmd

a box pops up with "language info"

in the box is displayed:
"detected country is 27, which is unknown"

i have tried adjusting region and Language to UK on windows but this does not help.

any ideas??
i still get this error.
the the cmd block comes up with multiple lines reading:
"The system cannot find the path specified."

after unzipping the file the "choose" file only shows files "lang" and "more_background-images"
viewing it in winzip pro shows more files? - are these files hidden?


Help?
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
i still get this error.
the the cmd block comes up with multiple lines reading:
"The system cannot find the path specified."

after unzipping the file the "choose" file only shows files "lang" and "more_background-images"
viewing it in winzip pro shows more files? - are these files hidden?


Help?
Right, so i tried this in 2x comps.
both failed with the 27 country code.

then i put it in a 3rd comp. came up with 1 country code and then worked perfectly.
so i am all good.
but might be a bug? - nothing other than the initial country code changed.
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
odd incident the other day.
screen went totally blank. was not displaying anything.
turning the car on and off didn't solve the issue.

then on starting the car the following day all was back to normal?

anyone else had this issue?
 
1 - 4 of 4 Posts
Top