2004 to 2020 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums banner
21 - 40 of 81 Posts
Oto ponowne udostępnienie instrukcji serwisowej pobranej przez @zjwffff w oryginalnym poście, z plikami zmienionymi i posortowanymi na podstawie hierarchii na pasku bocznym instrukcji serwisowej. Zduplikowane artykuły, a także ogólne dokumenty szkoleniowe Mazdy, które nie były specyficzne dla Gen 4 Mazda 3, zostały usunięte.

Możesz przeglądać i pobierać konkretne artykuły w Google Drive lub pobrać kompleksowy '2019 MAZDA3 Service Manual.zip' (1,3 GB) na najwyższym poziomie udostępnionego folderu. Jeśli masz problemy z rozpakowaniem, spróbuj 7-Zip.

Discussion starter · #23 ·
Oto ponowne udostępnienie instrukcji serwisowej pobranej przez @zjwffff w oryginalnym poście, z plikami zmienionymi i posortowanymi na podstawie hierarchii w pasku bocznym instrukcji serwisowej. Duplikaty artykułów, a także ogólne dokumenty szkoleniowe Mazdy, które nie były specyficzne dla Gen 4 Mazda 3, zostały usunięte.

Możesz przeglądać i pobierać określone artykuły w Google Drive lub pobrać kompleksowy '2019 MAZDA3 Service Manual.zip' (1,3 GB) na najwyższym poziomie udostępnionego folderu.

JESTEŚ NAJLEPSZY!!!!

@avosough - Dziękuję!

Pobrałem ten z pierwszego postu, ale po prostu się poddałem, bo tak trudno było cokolwiek znaleźć!

Edycja: O mój Boże! Ilość szczegółów, jakie Mazda włożyła w to coś, jest NIESAMOWITA!
Zrobiłem trochę blacharki w Mini Cooperze, więc z ciekawości otworzyłem folder blacharski. Mazda naprawdę przyłożyła się do zabezpieczenia tego przed rdzą! Instrukcja pokazuje wszędzie, gdzie użyto każdego rodzaju powłoki i uszczelniacza. Ale super!

Discussion starter · #27 ·
Oto ponowne udostępnienie instrukcji serwisowej pobranej przez @zjwffff w oryginalnym poście, z plikami zmienionymi i posortowanymi na podstawie hierarchii w pasku bocznym instrukcji serwisowej. Duplikat artykułów, a także ogólne dokumenty szkoleniowe Mazdy, które nie były specyficzne dla Gen 4 Mazda 3, zostały usunięte.

Możesz przeglądać i pobierać określone artykuły w Google Drive lub pobrać kompleksową '2019 MAZDA3 Service Manual.zip' (1,3 GB) na najwyższym poziomie udostępnionego folderu. Jeśli masz problemy z rozpakowaniem, spróbuj 7-Zip.

Właściwie pobrałem wszystkie pliki po kolei i możesz sortować według czasu... ale myślę, że nie wszyscy użytkownicy są wystarczająco szczegółowi, żeby to rozgryźć LOL

Właściwie pobrałem wszystkie pliki po kolei i można sortować według czasu... ale chyba nie wszyscy użytkownicy są wystarczająco szczegółowi, żeby to rozgryźć LOL
Bardzo dziękuję również Tobie - to Ty to w ogóle umożliwiłeś. Przepraszam, mój wcześniejszy post zabrzmiał trochę obraźliwie.

UWAGA // Próbowano z niektórymi narzędziami do pobierania offline bez powodzenia
UWAGA // Ręcznie pobrano inną instrukcję Mazdy, gdy pozostał czas na 24-godzinną subskrypcję // Dość powiedzieć
UWAGA // Wkrótce dostępnych będzie 6 instrukcji // Bądź na bieżąco
Hasło // zjwffff

2019 Mazda 3 // 2019 Mazda3 Service Manual - Full except Ele Digram.7z

Bouns //
2018 Mazda 3 - Basic // Meet Google Drive – One place for all your files

2019 Mazda CX-5 - Basic // Meet Google Drive – One place for all your files

2020 Mazda CX30 - Basic // Meet Google Drive – One place for all your files

2019 Mazda 6 - Basic // 2019 Mazda6 Service Manual - Basic.rar

2019 MX-5 (ND) - Basic // 2019 MX5 (ND) Service Manual - Basic.rar
Kiedy próbuję zjwffff jako hasło do instrukcji obsługi Mazdy 3 z 2019 roku, wyświetla się komunikat o nieprawidłowym haśle. Czy wiesz, czy istnieje inne hasło do tego pliku 7z, które ustawiłeś? Próbowałem wpisać je małymi literami, próbowałem ze spacją, a także samymi wielkimi literami i żadne z nich nie zadziałało. Wszelka pomoc byłaby bardzo mile widziana!

Utknąłem tutaj. Wpisałem zjwffff i kliknąłem OK, ale potem ponownie wyświetla się monit o hasło, więc wydaje się, że jest to nieprawidłowe hasło.

281802

281803

UWAGA // Próbowano z niektórymi narzędziami do pobierania offline bez powodzenia
UWAGA // Ręcznie pobrano instrukcję obsługi innego Mazdy, gdy pozostał czas na 24-godzinną subskrypcję // Powiedziano wystarczająco
UWAGA // Wkrótce dostępnych będzie 6 instrukcji // Prosimy o pozostanie w kontakcie
Hasło // zjwffff

Bouns //

Dziękuję za to!!!

Udało mi się pobrać całą instrukcję obsługi Mazdy3. Jednak w przypadku Mazdy6 otrzymuję tylko rozdział o hamulcach; czy czegoś mi brakuje?

Dzięki!

Czy masz instrukcję obsługi z 2016 roku? Mam stary plik PDF, ale od czasu zakończenia działania odtwarzacza Flash wszystkie strony ze schematami połączeń są puste... Czy jest jakiś sposób, aby to zmienić / czy jest nowsza instrukcja obsługi dla 2016 roku - zawartość Flash?

Oto ponowne udostępnienie instrukcji serwisowej pobranej przez @zjwffff w oryginalnym poście, z plikami zmienionymi i posortowanymi na podstawie hierarchii w pasku bocznym instrukcji serwisowej. Duplikaty artykułów, a także ogólne dokumenty szkoleniowe Mazdy, które nie były specyficzne dla Gen 4 Mazda 3, zostały usunięte.

Możesz przeglądać i pobierać określone artykuły w Google Drive lub pobrać kompleksową '2019 MAZDA3 Service Manual.zip' (1,3 GB) na najwyższym poziomie udostępnionego folderu. Jeśli masz problemy z rozpakowaniem, spróbuj 7-Zip.

@avosough

Czy możesz również opublikować kompletną instrukcję serwisową dla Mazdy6 2019 lub 2020+?

Dzięki

UWAGA // Ręcznie pobrano inną instrukcję Mazdy, gdy pozostał czas na subskrypcję 24-godzinną // Powiedziano wystarczająco
UWAGA // Wkrótce dostępnych będzie 6 instrukcji // Bądź na bieżąco
Hasło // zjwffff

Bouns //

@zjwffff

Czy możesz opublikować kompletną instrukcję serwisową dla Mazdy6 2019+?

Bardzo wam wszystkim dziękuję!
Pobrałem instrukcję serwisową dla Mazdy 3 z 2019 roku, ale nie mogę otworzyć plików MHTML.
Czy ktoś może mi pomóc?
Byłbym bardzo wdzięczny.
Google Chrome jest prawdopodobnie najłatwiejszym sposobem. Microsoft Edge również powinien być w stanie wyświetlać MHTML.

21 - 40 of 81 Posts