2004 to 2020 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums banner
5881 - 5900 of 6507 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Anyone know if "cmu150_NA_59.00.441A" will work with the newly redesigned 2016 CX9? My OS version currently shows as "59.00.441 NA N" and I'm seeing that A at the end of the file name. Wondering if that would cause any issues.

Only thing I'm really interested in is seeing if I can fix the seat and Active Driving Display settings not saving if you restart the car. Evidently started in v59 from reading the CX9 forums.

Spent three hours reading all these threads and not one mention about people putting a mod in to disable the heads up display in the Mazda3 GT. I have a Sport, so not something I could explore, but interesting to note no one's brought it up.
 

·
Registered
Joined
·
180 Posts
Does anyone know if the tweaks/hacks work on 59.00.441 NA N? i took my car in for a speaker replacement and they decided to do an update on the CMU, and ive lost all my hacks, but i am not sure if the V59 has been tested or patched for the hacks to work, i was unable to find any info on the thread about. i am just looking into doing the USB tweks (ie; shorten disclaimer, remove squares from music, change background). Thanks !
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
can somebody help,i've installed the aio ver 1.50,and than somehow the application menu is not acceseable and than the usb port somehow is not work,because when i tried to uninstall the tweaks my usb did not read by the car


thanks for the help
does anyone remember or have and idea how to fix a non reponsive USB port? both of them dont respond. i just upgraded to V59 and was testing some things out. I thought i reenabled wifi and its not there. didnt run the ssh again yet and i'm kinda stuck. any ideas?
i have the same problem... after install AIO, my Apps and setting are not accessible, when i clicked it my screen freeze, USB is not repsonsive
 

·
Registered
Joined
·
55 Posts
i have the same problem... after install AIO, my Apps and setting are not accessible, when i clicked it my screen freeze, USB is not repsonsive
Actually, I just kept trying mine over and over and eventually it worked. I think it's because I was also messing around with a bunch of images and the system doesn't have that much memory. :/
 

·
Registered
Joined
·
55 Posts
on a BETTER note...

I started working on a new theme for the infotainment system. Going to be adding all new icons eventually but right now I have the following:


-Rounded album Artwork
-Font replacement
-New highlight images for list and lower now playing bar
-Shadowed text now for light colored backgrounds

I'm still going to keep working but take a look so far...
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
i have the same problem... after install AIO, my Apps and setting are not accessible, when i clicked it my screen freeze, USB is not repsonsive
Actually, I just kept trying mine over and over and eventually it worked. I think it's because I was also messing around with a bunch of images and the system doesn't have that much memory. :/
I'll keep trying.... i tried to reinstall the framework, but the usb is not accessible....
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
after several trial and got nothing, any idea? its better in bootloop, because i just bring my car to dealer... right now some custom tweak applied to my MZD connect, so they will aware of customization which cause invalid warranty....
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
A German user did the same and he had to go to the dealer. The result I don't know.
the problem is my mzd connect not in bootloop, i can enter the main menu but unable to choose... and some of the tweak are applied, i.e blue theme, so they will aware of it... i just want to make it bootloop... the wifi is active, but cant ping, besides from what i read in this forum the 513 FW has unknow password or username....
 
5881 - 5900 of 6507 Posts
Top